عوامل مستعد کننده ورم پستان در خلال شیردوشی

آماده سازی نادرست و خشن پستان قبل از شیردوشی مانند:

  • ایجاد سر و صدا و زدن دام و ایجاد استرس هنگام ورود به شیردوشی
  • فشار زیاد آب در زمان شستشوی پستان پیش از دوشش
  • خیس کردن تمام پستان
  • رگ نزدن (پیش دوشی نکردن) و دوشش گاو مبتلا یا مشکوک به ورم پستان
  • عدم ضدعفونی سر پستان ها پیش از اتصال لاینر و ورود آلودگی به لاینر و انتقال به دام بعدی

رفتارهای نادرست در حین شیردوشی مانند:

  • جدا کردن خرچنگی در زمان وجود خلا و پیش از قطع خلا
  • عدم دوشش کامل و پاکدوش نشدن دام ها
  • دیر جداکردن خرچنگی ها و دوشش بیش از حد دام
  • هوا کشیدن لاینر
  • اذیت و ترساندن گاو در حین دوشش
  • ایجاد استرس هایی مانند شماره زنی و انداختن کش گردن در حین دوشش
  • ضدعفونی نکردن سرپستان ها بعد از دوشش
  • ضربه خوردن دام با تجهیزات شیردوشی به علت بی دقتی کارگر شیردوش
استفاده از تجهیزات نامناسب مانند:
  • لاینر شیردوشی ارزان قیمت و بدون کیفیت 
  • لاینر شیردوشی مستهلک
  • سرویس نکردن دستگاه و نوسان خلا
  • قدیمی بودن شیلنگ های هوا و خروج خلا از سیستم
  • نصب دستگاه شیردوشی غیراستاندارد
  • خرابی پمپ خلا و کافی نبودن خلا در سیستم
  • تنظیم نبودن پولساتورها
نظرات

نظر شما درباره این مطلب